Klantervaring: Fibromyalgie

“Ik had al een paar fijne ervaringen met hypnose, maar of het ook zou kunnen helpen bij mijn fibromyalgie? Ik wilde zo graag verlost worden van mijn fysieke klachten, zodat ik weer gezellig een dagje weg kon zonder steeds te moeten gaan zitten. En nog een wens: weer eens op hakken kunnen lopen, echt een no-go de laatste jaren.

Na de sessie voelde ik me elke dag een beetje beter. Het uitgestelde shoppen voor kleren voor de communie van mijn dochter moest nu maar gebeuren… Gisteren was het zover en zijn we wezen shoppen van 11 tot 17 uur. Ik heb alleen maar kleren gepast zonder dat ik moest gaan zitten… (ja, om te eten 😊).

Normaal zou ik elk half uur weer moeten gaan zitten, hoe bijzonder! Ik heb goede hoop! En elke dag wordt het een stukje beter. Fantastisch! Ik heb ook al een uur op hakken gelopen (was wel wennen, meteen blaren, haha). Ik twijfel nog of ik hakken of gympen aan doe onder mijn jurk, maar dat is omdat ik nog niet weet of ik sportief of netjes wil gaan. Ik heb nu gewoon een keuze!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *