Rust voor jou en je gezin

Maak eenvoudig andere -meer helpende- keuzes in het dagelijks leven. Merk hoe anders je reageert op situaties die eerder heftige gevoelens opriepen.
Zie hoe je kind(eren) steeds beter en beter in hun vel komen te zitten en hoe hun zelfvertrouwen groeit. Ze voelen zich comfortabel met zichzelf en weten beter om te gaan met hun omgeving.

foto liam plantje

Hoe wil je je morgen voelen?

Wat als er nu een einde komt aan de zoektocht naar hulp?
Hoe zou het zijn om vertrouwen en houvast te voelen in je leven en in jezelf? Wat als (ook) de problemen bij je kinderen oplossen?

Zie niet langer jouw (oude) pijn terug in je kind, maar juist het vertrouwen, de vrijheid en het plezier dat je wenst voor je kind.

Wees gerust jezelf

Je kind is jouw spiegel. Je hoeft alleen maar je pure, rustige, krachtige zelf te zijn om precies dat terug te zien in je kind.

Deze onstuitbare ouders kozen al voor rust:

Het gaat goed hier. Tom was zelf verbaasd en ook trots dat het gelukt was. Hij is zelfs mee in achtbanen gegaan wat hij voorheen nooit deed door zijn angst en nu wel. We zijn inmiddels ook bij de tandarts geweest. Hij was nog wat bibberig en gespannen. Maar ook daar ging het makkelijker. Voor ons zelf is het ook even wennen, we zijn er zo op ingesteld om ons al zorgen te maken voor wat er gaat komen. Dat hoeft nu niet meer.
We zijn super trots op hem, nogmaals dank.
Wilma (38)
Wat een verschil! Het is echt ongelofelijk om te zien hoe anders Sarah reageert op haar zussen. De doorlopende strijd is er gewoon niet meer.
Wat een rust!
Het lijkt ook geen moeite te kosten ofzo. "Het gaat vanzelf, omdat het gewoon veranderd is", zegt ze zelf. 🙂
Ik voel zelf ook veel meer de rust en heb nu 's avonds gewoon nog fut over. Frustratie kost blijkbaar veel energie, haha.
TAMARA (40)
Ik had zelf geen idee wat hypotherapie in hield. Ik dacht dat het wel zweverig zou zijn. Dit was het zeker niet. Mijn eerste online sessie was wat spannend, maar verliep prima. Als je luistert naar wat er gezegd wordt en je concentreert dan werkt het. De sessie in de praktijk was voor mij persoonlijk fijner. Dan kun je elkaar beter aankijken en aanhoren. Ik wil je bedanken voor de fijne maar vooral open en eerlijke gesprekken. Door jouw open houding durfde ik mijn verhaal ook te doen, dat vind ik erg belangrijk. Mijn vooroordeel is bijgedraaid naar een positieve ervaring. Dank daarvoor.
KIM (29)