Hypnose voor jongeren

De meeste mensen hebben wel van hypnose gehoord.
Je kent het misschien uit het Jungle book waar slang Kaa probeert Mowgli te hypnotiseren om hem op te eten.
Hypnose wordt in films vaak gebruikt om controle over iemand te krijgen.
Om iemand te laten doen wat jij wilt.

En nu hebben je ouders of jij zelf het idee om naar een hypnotherapeut te gaan?
Nou, misschien maar niet, toch?
Wat gaat daar gebeuren dan?

“Ik probeer nog wel een tijdje tot 10 te tellen als ik boos of bang word.”

count to 10 ZALM

Het goede nieuws is dat je bij hypnotherapie niet de controle wég geeft, maar juist terúg krijgt.
Huh? Hoe dan?

Waarschijnlijk kun je hulp gebruiken met het in bedwang houden van je emoties. Misschien word je snel boos of verdrietig of word je juist bang van dingen waar andere mensen rustig op reageren.
 

Je reageert nu op een manier die je zelf eigenlijk niet (meer) wilt. Hoe zou het zijn als je daar weer controle over krijgt?
Dat je je geen zorgen meer hoeft te maken of je emoties uit de bocht vliegen, terwijl je dat zelf niet wilt? 

Ik kan je daarbij helpen. Met hypnose inderdaad, omdat hypnose snel en effectief werkt. Dus je komt ongeveer 3-5x en je merkt snel verschil.
phone

Hoe wil je je morgen voelen?

Nieuwsgierig geworden? Wil je meer weten?
Of ben je al overtuigd?

Laat je ouders gerust bellen om een afspraak te maken,
of bel zelf als je 16 of ouder bent, dan bespreken we hoe ik jou de controle weer terug geef.

Deze jongeren waagden de stap:

Ik was wel nieuwsgierig hoe het zou zijn. Ik wilde niet naar de psycholoog, dus ik hoopte dat Emmeline me kon helpen. Eigenlijk was het na de eerste keer al veranderd. We praatten maar eventjes over mijn probleem, wat ik wel fijn vond. Daarna zat ik in de stoel, in hypnose gaan was heel makkelijk. Ik voelde me op mijn gemak. In hypnose keek ik in een soort film naar het ongeluk, maar ik voelde me gewoon rustig. Ik kan het niet echt uitleggen, maar iedereen zegt dat het ineens veel beter met me gaat. Ik voel het zelf ook. Ik ben super blij dat het zo makkelijk en snel ging.
NOA (15)
Ik had al een paar jaar hooikoorts. Veel niezen, een zere keel en mijn ogen prikten en traanden heel erg. Pilletjes hielpen niet en ik werd er heel moe van. Mijn moeder had gelezen dat hypnotherapie kon helpen. Ik vond dat wel raar, maar wilde het best proberen. Na de eerste keer was het meteen veel beter en na de tweede keer was het weg. Mijn biologie juf geloofde het niet, dat was best grappig.
FINN (14)
Ik had geen groot trauma ofzo, maar ik voelde me steeds down. Alles ging steeds mis, thuis en vooral op school. Ik was er helemaal klaar mee. Ik wist niet meer hoe ik vrolijk kon zijn. Emmeline luisterde naar me en vond niks raar. Hypnose was wel tof. Gewoon lekker zitten en relaxen. Dat stomme gevoel was meteen weg en Emmeline heeft me geleerd wat ik moet doen als ik het weer voel. Dat is pas één keer gebeurd en toen lukte het heel goed om het te veranderen. Gewoon zelf. Best gaaf dat ik dat nu kan.
Martijn (15)