“Ik weet niet of dit wel gaat werken”

Deze klant was voor de eerste sessie in mijn praktijk geweest. Ze werd gebracht door haar man, omdat ze zelf geen vervoer had. Ik stelde voor de tweede sessie online te doen. Ze twijfelde. Nadat ik had uitgelegd dat ze eigenlijk alleen hoefde zorgen voor een goede internetverbinding en een telefoon of laptop met camera begon het idee meer vorm te krijgen. “En een lekkere stoel en wat te drinken”, voegde ik er nog aan toe. Dat was geen probleem. En dus maakten we een online afspraak.Toen we afgelopen week contact maakten via de persoonlijke link die ik haar stuurde, bleek er nog een twijfel te zitten. “Ik weet niet of dit wel gaat werken”, zei ze. “Of wat gaat werken? vroeg ik. “De hypnose”, zei ze.

Aha. Ik vertelde haar hoe online hypnose sessies door veel klanten zelfs als prettiger ervaren worden, omdat ze in hun eigen omgeving zitten en niet hoeven reizen. Dat maakt ontspannen nog makkelijker.

We gingen aan de slag en in een mum van tijd was ze ‘vertrokken’ in een diepe hypnose. De sessie verliep prachtig met een mooi contact met haar onbewuste. Toen ik haar weer uit hypnose haalde zei ze: “Wauw, ik was nog dieper dan vorige keer, het lijkt wel of ik geslapen heb.”

Ze was zo enthousiast dat we de derde sessie ook weer online plannen. 😊Nieuwsgierig naar wat hypnose voor je kan betekenen en is online praktischer voor je (bijv. vanwege de afstand, vervoersprobleem of beperkte tijd beschikbaar)? Neem gerust contact op, dan bespreken we waar ik je mee kan helpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *