Ben je helemaal ‘weg’ in hypnose?

“Ben ik dan helemaal weg?”“Ik denk niet dat ik in hypnose was, want ik was niet helemaal weg.”Ik kom mooie overtuigingen tegen over hypnose. Want dan ben je ‘helemaal weg’ en voor sommige klanten is dat meteen hun angst en voor anderen het ultieme doel zo lijkt. En nee, je bent niet ‘helemaal weg’. Hoewel…In hypnose ben je ontspannen én gefocust. Die combinatie zorgt voor toegang tot je onbewuste. En dus hoef je even helemaal niks, voelt je lijf heerlijk relaxed en hoor je mij gewoon praten. En jij kan terugpraten.Ik heb meegemaakt hoe tijdens een online sessie de klant ineens haar ogen opende en alert om zich heen keer. “Er is een raam opengewaaid!”, zei ze. “Doe maar snel dicht dan”, zei ik. Ze stond op, deed het raam dicht, kwam weer zitten en ging weer in hypnose.Ondertussen ervaarde ik zelf onlangs ook dit: een collega deed een sessie met mij, we lieten een opname meelopen en toen ik deze terugluisterde waren er hele stukken die ik me niet kon herinneren uit de sessie. Had ik dit al eerder gehoord? Er kwam geen herkenning. De resultaten na de sessie waren er zonder twijfel, dus mijn onbewuste was wél alert geweest.Hoe hypnose voor jou is? Daar kom je maar op één manier achter… 😉Als je de kracht van je onbewuste in wilt zetten om je angsten aan te pakken of andere doelen te behalen, is hypnose daar een uitermate geschikte tool voor. Vind een hypnotherapeut met wie je een klik voelt en laat je verrassen door je eigen kracht. Misschien ben je er wel ‘helemaal weg’ van. 😊

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *