Hypnotherapie is een eitje

Is hypnotherapie voor jou nog onbekend en iets mysterieus? Sommige mensen denken dat ze de controle weggeven in plaats van terug pakken. Want zo ‘simpel’ is het: hypnotherapie is een effectieve manier om ongewenst gedrag (bijvoorbeeld veroorzaakt door angsten of overtuigingen) aan te pakken, zodat het niet langer je leven beheerst.

In hypnose ben je in staat om je onbewuste te beïnvloeden door beperkende overtuigingen te veranderen of angsten los te laten. Dit doe je zelf en ik help je daarbij.

Het is eigenlijk een eitje dus. Het is makkelijk om te doen.

Wanneer je in je leven geconfronteerd wordt met uitdagingen, is focussen op de positieve aspecten een goede start. In plaats van je te concentreren op de problemen, richt je je op de mogelijkheden en kansen die voor je liggen. Hypnotherapie is één van die kansen die voor je ligt om je zelfvertrouwen te vergroten en je beter te voelen.

Of zoals één van de klanten in mijn praktijk stelde: “Ik merk sinds de sessie dat mijn diepe gevoel van onzekerheid weg lijkt te zijn. Mijn twijfel over of ik als persoon wel oké ben en er mag zijn, is weg. En dat is heel fijn! Ik ga daardoor anders met mensen om en voel me anders (allemaal in positieve zin). Dus heel blij mee!”

Wil je weten wat hypnotherapie voor jou kan betekenen? Neem gerust contact op, dan beantwoord ik alle vragen die je misschien nog hebt. Zo makkelijk is dat, een ‘eitje’!

Vrolijk Pasen!

Geef een reactie